maandag 30 november 2009

Fireflies of sterretjes?


Eindelijk maar weer eens bloggen...duurde alweer veel te lang! Komt ook omdat de sportbeleving wisselend is. Het is hollen (was dat maar waar...) of stilstaan (helaas wel waar...).

Maar gisteravond dan toch maar eens eens wat gedaan! Sinds kort hebben we een fiets-ergo-trainer! Een veredelde hometrainer zeg maar. Vriendin is er uiterst content mee, ik ben gereserveerd. Ben niet zo'n binnen duursporter. Dat jaartje bij de sportschool 2 jaar geleden heeft z'n geld niet opgebracht omdat ik fietsen en lopen toch vooral het liefst buiten doe. Maar goed, toch maar eens op het eigen apparaat gestapt. Muziekje aan en trappen maar. Wel met een programmaatje natuurlijk. Van niveau 1 naar twee piekmomenten van niveau 7! En dat het zo'n eerste keer natuurlijk niet in de koude kleren gaat zitten is duidelijk. Vooral niet omdat binnen fietsen bij uitstek warm is dus druppelt, nee, vloeit rijkelijk uit alle porien het transpiratievocht. Als Owlcity over 'Fireflies' zingt zie ik alleen nog maar sterretjes... Komt ook doordat ik herinneringen van spinninglessen zelf probeer te realiseren vanuit de muziek uit de iPhone. Steeds gaat de muziek iets te snel (of m'n benen te langzaam?)
Uiteindelijk was het een heftig uurtje maar viel de afgelegde afstand tegen. Was het wel een zwaar parcourtje zeker...dat moet ik nog leren herkennen. De strijd tegen de Watts is mij nog niet helemaal eigen. En de volgende keer haal ik de ventilator even van stal!
Vraag aan de lezer: op welke muziek fiets je nu eigenlijk het best?

woensdag 4 november 2009

Tijd...

'k Weet het...duurt alweer veeel te lang...komt door weinig tot niet meer fietsen! maar wel weer wat lopen...dat dan weer wel! Zal morgen of zo wel even een updateje maken.