zaterdag 1 januari 2011

De beste wensen en PLONS!



Vandaag eindelijk de Nieuwjaarsduik in Scheveningen! Wat een prachtig evenement, niet in de laatste plaats vanwege het lekkere zonnetje, de soep, muts en handschoenen en natuurlijk de speciale verzorging van Bernice die ik met graagte ontvang. Samen zoeken we de teamleden van Team Telstar of eventueel die van Team Hardleers om mijn te sponsoren leden Ton en Amber te ontmoeten. Ik had nog zo gezegd: doe dat oranje mutsje van Unox op...dan herken ik je snel tussen de 10.000 andere deelnemers...maar helaas...Ton en Amber niet gevonden. Wel zie ik pal na mijn plonsactiviteiten een drietal teamleden van Telstar lopen die ook op zoek waren naar hun teammaten. Prima te herkennen in hun gloednieuwe teamkleding! Ik prijs me binnenkort eveneens gelukkig met zo'n mooi setje want die heb ik gisteren ook besteld. Meteen kennis gemaakt met Ruud, Arjan en Chris echte 'Alpe d'HuZeskanjers' en natuurlijk gelijk op de foto!

Wel handig dat Bernice ook de foto's maakt - ik moet immers ook bewijsstukken hebben! Nou dat is prima gelukt dacht ik zo.

6x het water in gesprongen met twee plonzen (ook voor Bernice) moest het worden en dat lukt ook. Hoe vaker ik uit het water kom hoe lekkerder het boven het water wordt ontdek ik. In mijn hoofd speelt het motto van deze duik: 'aanstellen is geen optie' dus hup daar ga ik nog maar een keer. Op het strand is het net te koud om nog even op het plaid te liggen voor een teintje... Tegen de tijd dat het echt koud begint te worden ben ik klaar.

Later zie ik op Twitter nog wel een tweet van Amber gemaakt op de boulevard maar helaas zijn wij elkaar misgelopen. Had ik hen mooi kunnen verrassen met het eindbedrag van zevenhonderd euro, elk €350,-

Ton en Amber, het bedrag wordt gestort en ik hoop dat er nog veel geld zal volgen de komende tijd!! Succes met de voorbereidingen voor jullie beiden en de andere leden van jullie team! We komen elkaar nog wel op een ander moment tegen!