donderdag 29 november 2012

'Dwaas' fietst met doel!

Gisteren een mooi artikel van Nancy Ubert in Alphen CC. In dit geval sta ik graag bekend als dwaas die fietst voor een goed doel! Dit is mooi voor het MS-fonds en zeker ook voor Klimmen tegen MS.

zondag 25 november 2012

Vandaag heb ik weer op het racezadel gezeten, dat was sinds 22 september niet meer voor gekomen. Eerst maar eens uitgeprobeerd op de Tacx. Dat viel gelukkig best mee: een minuutje of 35-40 en ongeveer 15 kilometer. We gaan weer zitvlees kweken en niet voor niets: het plan is om volgend jaar weer mee te doen met Klimmen tegen MS! Dat betekent 3x Mont Ventoux!
Na een mooie dag in Den Bosch waar vorige week het prachtige fotoboek van Jac Weerts werd uitgereikt besloten Bernice en ik dat we er toch weer voor gaan. Ik op de racefiets om de Kale Berg weer 3x proberen te temmen en Bernice zal zich in de organisatie laten gelden. Dat is weer een prachtig doel! En om dat doel had ik afgelopen donderdag een interview met Alphen CC's reporter Nancy Ubert. We gaan eens flink in de bus blazen voor het MS-fonds!

donderdag 22 november 2012

Daar gaan we weer!

Het is een tijdje stil geweest rond mijn blog! Laten we het houden op een zomerreces en bijna aansluitend een paar dagen logies, ontbijt in een kamer met een uitzicht, drie weken herstel-met-slangetjes en nu zo langzamerhand weer in staat om de racefiets te pakken.

 


Gelukkig lag ik in Utrecht...en geen Galgenwaard te zien...