zondag 9 juni 2013

Geloven in de kracht van beweging

Gisteravond, zaterdag 8 juni, werden de 'KlimmentegenMS'-activiteiten officieel afgerond met een feestavond. Hier werd ook de eindstand bekend gemaakt van de 2013 editie. Want inmiddels is de 20e mei natuurlijk al even geleden.
Tweede Pinksterdag 2013 is een memorabele dag geworden voor het Nationale MS-Fonds en de strijd tegen Multiple Sclerose. Was het vorig jaar al bijzonder dat er een recordbedrag ooit door een sponsoractiviteit werd opgehaald, dit jaar kon daar alleen maar overheen gegaan worden. Immers, er waren bijna 10x zoveel deelnemers te verwelkomen aan de flanken van de Mont Ventoux. 1, 2 of 3x de bergop, fietsend, (hard)lopend, individueel, in teamvorm of zelfs in estafettevorm. Waar komt beter tot uiting dan op de site en de vele Facebook pagina's dat 1 beeld meer zegt dan 1000 woorden? En er zijn honderden foto's gemaakt...
En dan is het recordbedrag van € 473082,= natuurlijk een super mooie som voor de verdere ontwikkeling van medicatie maar vooral voor de voorlichting en coaching van mensen met MS.


          GELOVEN IN DE KRACHT VAN BEWEGING!

(En nu de vraag...komt er een volgende deelname aan KTMS...? Er zal in ieder geval een editie 2014 zijn!)