donderdag 28 oktober 2010

Keuzes

Vorige week was een heerlijke want herfstvakantie. En een prettig weekje...voor het eerst weer gelopen en het bezoekje aan Bikemotion was de kers op de herfsttaart. Of past dan een kastanje beter...enfin...de vochtigheidsgraad in de Jaarbeurs steeg tot grote hoogte door al het gekwijl bij zo veel fietsmoois. Daarom niet teveel tekst maar vooral wat plaatjes die mijn aandacht hebben bepaald op die vrijdagmiddag.

Lekker gelopen ook. Hopelijk de start van een leuk loopseizoen!

woensdag 20 oktober 2010

BikeMotion Benelux

Afgelopen zondag heb ik (denk ik) de laatste km's op de fiets gezeten. Deze vakantieweek zou er nog wat gefietst gaan worden maar watje als ik ben valt het weer ietsje tegen... Ik denk niet dat het er nog van gaat komen! Aan de andere kant trekken de loopschoenen wel weer dus...
Dat wil ik deze winter maar weer eens wat 'serieuzer' oppakken. Niet te gek maar misschien toch weer eens toewerken naar een 15 km ofzo. Ik ben dan ook van plan een online trainingsprogrammaatje op een site te gaan volgen (hardloopschema.nl). Misschien levert het de o, zo nodige en spreekwoordelijke stok achter de deur op! Na al die jaren van lopen is er de laatste jaren enigszins de klad in gekomen. Vorige winter weer wat voorzichtige schreden gedaan tot een redelijke 10 km tijdens de Twintig van Alphen. (dat kan beter kerel...)


Maarrr...eerst ga ik vrijdag nog naar de BikeMotion Benelux! Kaarten zijn binnen. Volgend jaar komt er waarschijnlijk een nieuw ros dus ik wil me wat gaan orienteren... Heb ook al zitten kwijlen bij de kleding van Andrea Tafi en ik denk dat er nog veeel meer leuks te zien zal zijn dus Utrecht... here I come...ik heb er zin an!!